'T SMIKKELHOEKJE

'T SMIKKELHOEKJE heerlijke snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Smikkelhoekje. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 9:49 Slecht eten berenhap was zwart helaas en we hadden middelgrote besteld kreeg je een half bakje friet maar niet voor herhaalbaar meer om daar te bestellen
19 jun 2022 om 9:04 Was weer prima!!
15 jun 2022 om 19:27 11/5uur wel erg lang. Eten oke
15 jun 2022 om 18:53 Zoals altijd, super lekkere friet. Op tijd, en warm. Aanrader!
13 jun 2022 om 6:50 Leukker eten
12 jun 2022 om 22:12 Ik vond het wel jammer dat er niet naar de opmerkingen is gekeken. Ik had bij mijn patatje oorlog ook graag uitjes erbij gewild en bij de shake extra rietje
12 jun 2022 om 1:22 Heerlijk eten en de bezorger belde vooraf waar hij precies moest zijn. Hij was de blikjes vergeten en belde gelijk op, om te zeggen dat hij binnen zoveel seconden bij ons was. Het was ons nog niet eens opgevallen dat de blikjes er niet bij zaten
8 mei 2022 om 20:42 Ik heb geen word
1 mei 2022 om 18:53 Heel snel geleverd en was heel lekker
28 apr 2022 om 19:49 Besteld om 16:45 met verzoek om het om 17:45 te bezorgen. Wat ook gebeurde! Afspraak = Afspraak!!
23 apr 2022 om 21:53 Alles komt op tijd aan, en het eten is altijd lekker en verzorgd. Niks op aan te merken.
17 apr 2022 om 21:12 Super lekker eten